Poslije ratno djelovanja tvrtke seže iz 1996. godine, kada se na primitivan i tada jedino mogući način počelo sa pružanjem komunalnih usluga : opskrbom pitkom vodom , zbrinjavanjem komunalnog otpada i čišćenjem ulica u centru grada.

Danas je tvrtka prerasla u pružatelja usluga širokog spektra kako komunalnih i građevinskih tako i ostalih manjih djelatnosti. Prateći razvoj tehnologije i opreme u širem okruženju, tvrtka je opremljena strojevima kako bi zadovoljila potrebe građana te u isto vrijeme bila konkurentna na tržištu.

Naš cilj kao pružatelja komunalnih usluga na području grada Prozora i općine Prozor-Rama je postati prepoznatljiv i u svakom trenutku dostupan građanima, podizati kvalitetu i način života kvalitetnim održavanjem čistoće i odlaganjem komunalnog otpada, održanjem javnih površina i groblja te obavljanjem ostalih komunalnih djelatnosti na područjima na kojima djelujemo.

Zalaganje svih naših djelatnika prvenstveno je usmjereno ka postizanju zadovoljstva naših korisnika opskrnbom pitke vode, održavanjem čistoće javnih površina grada Prozora te pružanju svih komunalnih usluga na kvalitetan i ekološki prihvatljiv način.

Svoj položaj u sredinama u kojima djelujemo želimo graditi na dobrom odnosu s našim korisnicima, trudeći se svojim postupcima djelovati i na njih kako bi ih potaknuli na brigu o okolišu.

Kontakt