Kante za šank za odlaganje stakla

JKP „Vodograd“ d.o.o. Prozor-Rama nastavlja sa ulaganjem i brigom o zaštiti okoliša, a prvenstveno brine o smanjenju količina otpada koje se trajno odlažu na deponiju. Glavni prioritet nam je odvojeno sakupljanje ambalažnog i ostalog otpada koji se može ponovno vratiti u proizvodnju.

Naš stalni pratilac Ekopak (prvi ovlašteni operater upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom u BiH) nam je osigurao 20 kanti za odlaganje stakla.

Kante ćemo podijelili ugostiteljskim objektima na području Općine Prozor-Rama, točnije ulicama kralja Tomislava i Splitske koji su već uključeni u sustav odlaganja staklene ambalaže i imaju vanjske zelene kontejnere od 120 litara za staklo.

*      Ove su kante manjih dimenzija i namijenjene su da se drže pored ili ispod šanka i omogućuju ugostiteljskim radnicima lakše i jednostavnije odlaganje staklene ambalaže.

*      Ovim putem pozivamo ugostiteljske objekte da popune zahtjev za dodjelu kante za šank, a to mogu uraditi osobno u prostorijama Vodograda ili putem e-maila do 29.12.2023. godine.

*      Zbog ograničenog broja kanti podjela će se vršiti po prijemu zahtjeva do isteka zaliha.

*      Prednost imaju redovne platiše, i oni koji do sada izdvajali ambalažu.

*      Za podnošenje zahtjeva potreban je pečat i ID broj.

Zahtjev za kantu možete preuzeti na linku ispod ili u zgradi Vodograda.

Zahtjev za kante za šank

Vaš JKP „Vodograd“ d.o.o. Prozor-Rama