Poštovani korsinici,

u skladu sa Odlukom o komunalnom redu općine Prozor-Rama (Sl. glasnik općine Prozor-Rama br.: 2/15) JKP „Vodograd“ doo. kao ovlašteni operater izvršiti će prikupljanje i odvoz krupnog otpada dana 18.05.2019.godine (SUBOTA) i to: namještaja ili dijelove namještaja, kućne aparate, pokućstvo i sanitarne uređaje.
Ovim putem pozivamo korisnike komunalne usluge prikupljanja i odvoza komunalnog otpada koji posjeduju krupni otpad da podnesu zahtjev za odlaganje krupnog otpada do petka 17.05.2019.godine do 14,00 sati.
Zahtjev mogu preuzeti u upravnoj zgradi JKP „Vodograda“ d.o.o i na web stranici Vodograda. Zahtjev se podnosi osobno, poštom, telefonom ili emailom.
Kontakt podaci:
– Web stranica: www.vodograd-rama.com, Telefon br. 036 771- 053, Email: vodograd@tel.net.ba ili osobno na adresa: JKP „Vodograd“ d.o.o. ul. Ć. Truhelke bb. Prozor.

Napomena;
vlasnici krupnog otpada su dužni otpad iznijeti iz kuća ili stana i odložiti na pristupačno mjesto za odvoz tj. u dogovoru sa davateljem usluge JKP ” Vodograd” doo.
Ovim putem najavljujemo i sljedeće prikupljanje otpada koje će se organizirati ove godine u 10. mjesecu o čemu će korisnici biti blagovremeno informirani

Javno komunalno preduzeće „VODOGRAD“ d.o.o. Prozor-Rama, Radna jedinica „ČISTOĆA“ moli cijenjene korisnike da prijave posjedovanje krupnog otpada kako bi isti bio odložen i zbrinut u skladu sa zakonskim propisima.

S poštovanjem.